Långtidssamarbete.

Vi erbjuder vårt populära  "Långtidssamarbete" för Dig med egen-häst.

Du får till reducerat lektionspris detta lektionsabonnemang med veckovisa lektioner / eller varannan vecka  under 8 tillfällen- för utveckling både i din relation till dig själv och till din häst. 
Med långtidssamarbeten vänder vi oss till ryttare som i lugn och ro vill utveckla sin ridning, få en större förmåga att känna in och tolka sin häst.  Utveckla och fördjupa sin ridkänsla och medvetenheten om sin och sin hästs kropp. 

Vi arbetar med ekipagets kontakt tillsammans, hästens form, bärighet och styrka, ryttarens följsamhet, sits, position i sadeln samt ekipagets flöde och samspel. Vi jobbar med tajming, med sits , höft och skänkel som vår primära hjälp, handen som sekundär. Detta passar perfekt för den som nu-eller i framtiden har som mål att rida med enhandsfattning 
Vi erbjuder även guidning i samma anda runt markarbete och longering. 

Detta passar den unga hästen såväl som den lite mer utbildade. 
Vi skapar tillsammans en målbild och en träningsplan och utvärderar under resans gång.

Kom till oss, rid på webben, eller så kommer vi hem till dig.
* Avbokningsregler:
Detta långtidssamarbete kan ses som ett abonnemang. Du tecknar dig för åtta lektioner åt gången fördelat på 16 veckor om du rider varannan vecka.  Får man förhinder inför sin lektion går det såklart bra att boka om till en ny tid.
Men vid längre "uppehåll" förfaller lektionen/ lektionerna.

Se PRISER för mer info
Välkommen med din bokning